Wie is De Nederlanden van Nu?

Verzekeren zonder flauwekul, dat is waar wij voor staan. Op basis van intensieve gesprekken met onze klanten hebben wij verzekeren weer eenvoudig gemaakt. Onze verzekeringen zijn afgestemd op jullie wensen en onze voorwaarden zijn helder en overzichtelijk geschreven.

Sinds 2011 bieden wij op deze website online verzekeringen aan. U kunt op een eenvoudige manier alle gangbare verzekeringen direct online bij ons afsluiten. 90% van alle verzekeringen worden direct online geaccepteerd. Lees meer over ons in de dienstverleningswijzer.

TEVREDEN KLANTEN VOOR DUURZAAM SUCCES

Wij geloven dat wij alleen door tevreden klanten duurzaam succesvol kunnen zijn. Daarom vinden wij klanttevredenheid zo belangrijk en luisteren wij méér dan andere verzekeraars naar uw mening. U weet immers zelf het beste wat goed is en wat beter kan. Zo hopen wij continu te verbeteren!

De naam 'De Nederlanden van Nu' is de eigentijdse versie van 'De Nederlanden van 1870'. De Nederlanden van 1870 was één van de voorlopers van Generali verzekeringsgroep. De Nederlanden van Nu is vandaag de dag onderdeel van Generali verzekeringsgroep. U als klant profiteert van deze jarenlange ervaring in de verzekeringswereld.


Contactgegevens:

  • Bezoekadres: Vaalserbergweg 313 - 5628 CH - Eindhoven - alleen op afspraak
  • Postadres: De Nederlanden van Nu - Postbus 1097 - 5602 BB - Eindhoven
  • Email:
  • Telnr: 040-851 37 77
  • Onze klantenservice is momenteel gesloten

Generali verzekeringsgroep

Wie is de verzekeraar?

De verzekeraar is Generali schadeverzekering maatschappij NV. De voorgangers van Generali zijn al sinds 1870 actief met het aanbieden van verzekeringen, toen onder de naam De Nederlanden van 1870.

Generali maakt deel uit van de Generali Group, een toonaangevend financieel concern met activiteiten over de hele wereld:

  • Van oorsprong Italiaanse ondernemening, opgericht in 1831
  • Eén van de grootste financiële multinationals in de wereld
  • In Europa één van de drie grootste verzekeraars
  • 1 op de 4 Europeanen heeft minimaal één verzekering bij Generali

Kamer van Koophandel

Het Nederlands Algemeen Verzekeringskantoor is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In het online register kunt u ons en onze handelsnamen vinden onder het KvK-nummer 33177942.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid is het onafhankelijke loket voor het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. In het online register kunt u zoeken op ons Kifid-nummer 300.002547.

Autoriteit Financiële Markten

De Autoriteit Financiële Markten(AFM) bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Zij is de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markt, u kunt ons vinden onder nummer 12005180.