Wie is De Nederlanden van Nu?

Verzekeren zonder flauwekul, dat is waar wij voor staan. Op basis van intensieve gesprekken met onze klanten hebben wij verzekeren weer eenvoudig gemaakt. Onze verzekeringen zijn afgestemd op jullie wensen en onze voorwaarden zijn helder en overzichtelijk geschreven.


Contactgegevens:

  • Bezoekadres: Vaalserbergweg 313 - 5628 CH - Eindhoven - alleen op afspraak
  • Postadres: De Nederlanden van Nu - Postbus 1097 - 5602 BB - Eindhoven
  • Email:
  • Telnr: 040-851 37 77
  • Onze klantenservice is momenteel gesloten

Wie is de verzekeraar?

De Nederlanden van Nu werkt samen met ASR Verzekeringen. ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland. Ontstaan in 1720 en ondertussen een van de grootste verzekeraars van Nederland. Zij bieden o.a. verzekeringen voor particulieren en staan onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB).

Kamer van Koophandel

Het Nederlands Algemeen Verzekeringskantoor is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In het online register kunt u ons en onze handelsnamen vinden onder het KvK-nummer 33177942.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid is het onafhankelijke loket voor het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. In het online register kunt u zoeken op ons Kifid-nummer 300.002547.

Autoriteit Financiële Markten

De Autoriteit Financiële Markten(AFM) bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Zij is de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markt, u kunt ons vinden onder nummer 12005180.